logo ruudmartijn m

Helende massage

Helende massage

 

Een helende massage met pure olie om het eigen immuunsysteem te activeren zodat je lichaam de balans in zichzelf kan herstellen. Ieder lichaam bevat veel intelligentie en kennis. Het lichaam weet precies wat het moet doen om te helen. Dat doet het ook al door continue de cellen te vernieuwen. Je hebt eigenlijk nooit een oud lichaam doordat het regelmatig vernieuwd wordt. In de massage kun je ontspannen en je lichaam laten doen waar het goed in is: helen! Door te ontspannen en je te openen kun je oud zeer los laten en de energie in je lichaam laten stromen.

Voor deze vorm van masseren gebruik ik essentiële oliën van doTerra. Fijne zuivere olie waarbij elke olie zijn eigen specifieke werking heeft. Elke fysieke aanraking heeft een eigen effect. Of dit nu een knuffel, streling of een hand geven is. Er is een verschil tussen het op de huid wrijven van olie en het geven van een ontspannen gevoel met behulp van de olie. De fysieke aanraking heeft een helende werking. De olie ondersteunt dit proces. Tijdens dit proces ontstaat er band op emotioneel niveau waardoor de energie vrij kan stromen en de masseur ontspanning aan de client kan geven.

 

Contact

Je gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te verwerken en beantwoorden. Meer over hoe wij hiermee om gaan kun je lezen in de privacy verklaring
Graag je voornaam of voorletters invullen
Graag je achternaam invullen a.u.b.
Vul een correct e-mailadres in a.u.b.
Vul hier uw bericht in a.u.b.
Antispam aanvinken a.u.b.

 

www.ruudmartijn.nl is onderdeel van AikiLife

Schotkamp 28
3888 KH Uddel

E: info@ruudmartijn.nl
M: 06 488 10 815

BTW nr: 192099644B01
KvK nr: 08134935

Bank: Triodos 
IBAN: NL79TRIO0198564406 / BIC: TRIONL2U