logo ruudmartijn m

PSYCH-K

Van BLOKKEREN naar ONTPLOOIEN psych k de poort

Soms zijn er momenten in ons leven waarop we blokkeren, de flow is er uit. Er is een belemmerende overtuiging. Misschien kennen we de aanleiding, vaak is het een vage klacht die zich uit in lichamelijke, emotionele of spirituele problemen. Resultaat is dat we de we niet vooruit komen. We worstelen ons door het leven waardoor het leven een strijd wordt in plaats van een uitdaging. Toch verlangt onze ziel zich te ontplooien, de mogelijkheden van ons leven te verkennen en te genieten.

Belemmerende overtuiging transformeren

PSYCH-K opent de poort tot het onderbewuste. In contact met het onderbewuste kunnen we achterhalen wat de belemmerende overtuiging is en deze transformeren naar een overtuiging die ons helpt. 

Overtuigingen zijn niet goed of fout. Ze kunnen ook op een natuurlijke manier wijzigen na verloop van tijd. Pas wanneer sprake is van een onbewuste belemmerende overtuiging die ons blokkeert wordt ons leven een worsteling. Met PSYCH-K kunnen we deze overtuiging opsporen en transformeren.

Meer vrede in jezelf door PSYCH-K

Wanneer ons onderbewuste overeenkomt met ons beste zelf, dan kennen we vrede. Zelfondermijnende overtuigingen blijven ons dwars zitten en dat is een signaal dat we niet realiseren wie we echt zijn. Dit signaal zet ons aan stappen naar verandering te zetten.

Hetzelfde geldt ten aanzien van anderen. Wanneer ons onderbewuste de verbondenheid met anderen erkent, dan kennen we vrede, zelfs al zien we deze mensen nooit meer. Met PSYCH-K is deze vrede mogelijk.

Wat zijn de toepassingsgebieden van PSYCH-K

Met de PSYCH-K techniek kunnen alle belemmerende overtuigingen veranderen in ondersteunende. PSYCH-K raakt dus aan alle levensdomeinen.

  • Verdriet en verlies
  • Zelfvertrouwen
  • Relaties
  • Spiritualiteit
  • Persoonlijke kracht
  • Voorspoed
  • Gezondheid en lichaam
  • Principes van de natuur

De beste formulering van overtuigingen zijn vaak degene die we zelf maken. 

Leef vrij!

 

Contact

Je gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te verwerken en beantwoorden. Meer over hoe wij hiermee om gaan kun je lezen in de privacy verklaring
Graag je voornaam of voorletters invullen
Graag je achternaam invullen a.u.b.
Vul een correct e-mailadres in a.u.b.
Vul hier uw bericht in a.u.b.
Antispam aanvinken a.u.b.

 

www.ruudmartijn.nl is onderdeel van AikiLife

Schotkamp 28
3888 KH Uddel

E: info@ruudmartijn.nl
M: 06 488 10 815

BTW nr: 192099644B01
KvK nr: 08134935

Bank: Triodos 
IBAN: NL79TRIO0198564406 / BIC: TRIONL2U