logo ruudmartijn m

Systeemopstellingen

familie opstelling of systeem opstellingHet maken van systeemopstellingen is een vorm van therapie die is geïntroduceerd door de Duitser Bert Hellinger. Hij kwam als West-Europeaan in aanraking met deze werkwijze toen hij werkzaam was als missionaris in Zuid-Afrika. De werkwijze van Hellinger is de werkwijze van het zogenaamd systemisch werken.

Een opstelling is een therapeutische sessie waarbij de client een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Ik werk 1-op-1 met jou in een vierkantsopstelling. 

 

Alles is al aanwezig

Uitgangspunt in deze therapie is dat alles in onszelf aanwezig is. Negatieve ervaringen die je opdoet in de buitenwereld zorgen ervoor dat je het contact met jezelf verbreekt waardoor blokkades ontstaan. In een vierkantsopstelling leert jij opnieuw verbinding te maken met jouw innerlijke kracht en jouw blokkades aan te kijken, te verwerken en los te laten. Het voordeel van deze opstelling is dat je die één op één kan uitvoeren. Ik werkt direct met jou en fungeer zelf als representant.

Na de sessie

Zo kan ik in een sessie jou inzicht geven in jouw gedrag en handelen en dit transformeren naar het gedrag dat jij wenst. In de periode na de sessie zal dit nieuwe handelen door jou in de praktijk gebracht moeten worden. Na verloop van tijd en door oefening zal het steeds meer natuurlijk aanvoelen voor jou. De effecten van de sessie zijn soms op korte, en vaak op lange termijn nog merkbaar. In sommige gevallen werkt het wel tot anderhalf jaar door.

Contact

Je gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te verwerken en beantwoorden. Meer over hoe wij hiermee om gaan kun je lezen in de privacy verklaring
Graag je voornaam of voorletters invullen
Graag je achternaam invullen a.u.b.
Vul een correct e-mailadres in a.u.b.
Vul hier uw bericht in a.u.b.
Antispam aanvinken a.u.b.

 

www.ruudmartijn.nl is onderdeel van AikiLife

Schotkamp 28
3888 KH Uddel

E: info@ruudmartijn.nl
M: 06 488 10 815

BTW nr: 192099644B01
KvK nr: 08134935

Bank: Triodos 
IBAN: NL79TRIO0198564406 / BIC: TRIONL2U