logo ruudmartijn m

Ruud Martijn

Ruud MartijnIk ben geboren in Amsterdam, voornamelijk opgegroeid in de Wieringermeerpolder en via een aantal omzwervingen nu al weer geruime tijd woonachtig in Apeldoorn. Getrouwd met Esther en momenteel samenwonend met onze katten Ferro en Jane.

De BODY-MIND CONNECTIE

Ik ben altijd al bezig om te ontdekken hoe lichaam en geest samenwerken, hoe de body - mind connectie werkt en integraal verbonden is. De route die ik daarvoor volg is via de martial art Aikido. Daaraan gerelateerd Tai Chi en Qi Gong. Allemaal manieren van bewegen om body-mind een geheel te maken. Wanneer dit lukt gaat alles in een flow en moeiteloos. En kun je vrij en ontspannen leven.

Inzicht is de sleutel

Mijn persoonlijk onderzoek heeft me veel inzicht gegeven in hoe mensen in elkaar zitten. En dan bedoel ik de relatie tussen fysiek, emotioneel, spiritueel en rationeel. Dit inzicht heeft geholpen mijzelf in de eerste plaats en ook anderen beter te begrijpen. Dat geeft helderheid en duidelijkheid of zoals een voetbal legende het zei: "Je gaat het pas zien als je het door hebt". En ik deel graag mijn inzicht met anderen.

Energetisch therapeut

Alles is energie (Qi) en aangezien ik daar mee werk kan ik mezelf ook energetisch therapeut noemen. En zo kom je ook bij "healing". Het helen van jezelf. De Qi innerlijk vrij laten stromen. Alles wat je onopgelost binnen je energieveld houdt zal zich blijven manifesteren in je fysieke, mentale, emotionele en spirituele leven totdat je het heelt. Hier is geen ontsnappen aan. Dus heb je de keus om emoties en overtuigingen die je niet meer nodig hebt of je blokkeren op te ruimen of te transformeren. Uit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat dat ruimte, rust en levensvreugde geeft.

WAAROM DEZE TOOLS?

De tools of therapievormen die ik gebruik hebben allen tot doel datgene wat zich onopgelost in je energieveld houdt te transformeren. Het zijn verschillende wegen of toegangspaden naar gevoelens, emoties en het onbewuste of onderbewuste. Afhankelijk van de vraag en/of de voorkeur van de client maak ik in goed overleg een keuze.

Mijn werk als personal life coach

In mijn werk als personal life coach in Apeldoorn, werk ik vanuit innerlijke rust en met gerichte aandacht. Op deze manier kan ik de mensen om me heen inspireren hetzelfde te doen met een duurzaam resultaat.

Mijn motto is: Soft, Slow, Smooth and Solid.

 

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten schild 2017 internetCAT

Om de kwaliteit te waarborgen ben ik lid van het CAT, Collectief Alternatieve Therapeuten. De vereniging voor alternatieve geneeswijzen. Deze therapie├źn bestaan al sinds mensenheugenis en worden ook steeds meer herontdekt door een grote groep mensen die gezond willen zijn en zonder bijwerkingen. Ook hiervoor zijn regels opgesteld waar ik aan voldoe.

Contact

Je gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te verwerken en beantwoorden. Meer over hoe wij hiermee om gaan kun je lezen in de privacy verklaring
Graag je voornaam of voorletters invullen
Graag je achternaam invullen a.u.b.
Vul een correct e-mailadres in a.u.b.
Vul hier uw bericht in a.u.b.
Antispam aanvinken a.u.b.

 

www.ruudmartijn.nl is onderdeel van AikiLife

Schotkamp 28
3888 KH Uddel

E: info@ruudmartijn.nl
M: 06 488 10 815

BTW nr: 192099644B01
KvK nr: 08134935

Bank: Triodos 
IBAN: NL79TRIO0198564406 / BIC: TRIONL2U