logo ruudmartijn m

Privacy verklaring

Privacyverklaring

De praktijk van Ruud Martijn.

Deze verklaring is bedoeld om uit te leggen welke informatie wij verzamelen

met betrekking tot onze praktijk en hoe wij deze informatie gebruiken,

verzamelen, delen, bewaren en beveiligen.

 

Gebruik van je persoonsgegevens.

De praktijk gebruikt je persoonsgegevens voor contact momenten en om je

patient gegevens op te slaan.

 

Welke gegevens heeft de praktijk nodig?

Normale persoonsgegevens: Voor- en achternaam, geboortedatum, geslacht,

adres, telefoonnummer, email-adres.

Bijzondere persoonsgegevens: Medische gegevens volgens de TCM.

Op welke manieren verzamelt de praktijk je gegevens?

Dit doet de praktijk tijdens het eerste consult.

Delen van je persoonsgegevens doet de praktijk uitsluitend aan derden en

alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om

te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Bewaren van je persoonsgegevens.

Het bewaren van je gegevens is wettelijk noodzakelijk. De praktijk hanteert

een bewaartermijn van 15 jaar ingaande op het moment van uitschrijving.

 

COOKIES

 

 

Jouw rechten:

- Recht op bezwaar: Het is toegestaan om bezwaar te maken tegen het

verwerken van je persoonsgegevens.

- Recht op beperking van de verwerking van je persoonsgegevens: Je mag

bezwaar maken tegen het verwerken van bepaalde delen van je

persoonsgegevens

- Recht op duidelijke informatie: Je hebt het recht om te weten welke

persoonsgegevens verwerkt en bewaard worden (je kunt dit nazien in huidig

document)

- Recht op inzage en dataportabiliteit: Je hebt recht om alle persoonsgegevens

in te zien die de praktijk van je heeft verzameld en een (digitale) kopie aan

te vragen

- Recht van rectificatie en aanvulling: Je hebt het recht om incorrecte of

incomplete gegevens aan te passen

- Recht op vergetelheid: Wij wissen jouw persoonsgegevens indien je daarom

vraagt, tenzij wetgeving dit verhindert.

 

Je kunt deze rechten altijd uitvoeren, de praktijk rekent hiervoor geen kosten,

behalve als de praktijk vindt dat het ongegrond is. In sommige situaties zal de

praktijk niet volledig aan je verzoek kunnen voldoen, want het kan voorkomen

dat een fundamenteel publiek belang voorrang heeft op jouw verzoek. Op het

moment dat dit het geval zal zijn, is de praktijk namelijk verplicht voor

wetshandhaving juridische en/of gezondheid gerelateerde aangelegenheden

toegang tot je persoonlijke gegevens te verlenen.

Als je meer informatie over je rechten wilt ontvangen, neem dan contact op

met onderstaand email- adres.

 

Je gegevens beschermen:

De praktijk zal er alles aan doen om je authenticiteit, integriteit,

vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van je gegevens veilig te stellen.

 

Ontevreden?

Ben je niet tevreden op de manier waarop de praktijk met je

persoonsgegevens omgaat?

Je kunt de praktijk dit laten weten, maar mocht je niet tevreden gesteld zijn,

dan adviseert de praktijk je om contact op te nemen met de Nederlandse

Autoriteit Persoonsgegevens via telefoonnummer 0900 2001 201.

 

25 mei 2018 Uddel

www.ruudmartijn.nl
Schotkamp 28
3888 KH
Uddel

KvK: 08134935

06-48810815 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Je gegevens worden alleen gebruikt om je vraag te verwerken en beantwoorden. Meer over hoe wij hiermee om gaan kun je lezen in de privacy verklaring
Graag je voornaam of voorletters invullen
Graag je achternaam invullen a.u.b.
Vul een correct e-mailadres in a.u.b.
Vul hier uw bericht in a.u.b.
Antispam aanvinken a.u.b.

 

www.ruudmartijn.nl is onderdeel van AikiLife

Schotkamp 28
3888 KH Uddel

E: info@ruudmartijn.nl
M: 06 488 10 815

BTW nr: 192099644B01
KvK nr: 08134935

Bank: Triodos 
IBAN: NL79TRIO0198564406 / BIC: TRIONL2U